Persoonlijk contact en een super service

 

Het ontstaan

 

Mijn overgroot opa en oma zijn in de vijftiger jaren gestart met de verkoop van boten, in- en outboard motoren en boottrailers.
De jongere generatie heeft dat in de tachtiger jaren overgenomen en doorgezet tot in de volgende eeuw.

 

Na een werkzaam leven zijn mijn opa en oma ervan uitgegaan dat zij konden genieten van hun wel verdiende rust. Na enige tijd ging die rust knagen en werd het steeds meer een gevoel van onrust, die op zijn beurt ook weer over ging in een gevoel van onbehagen. Uiteindelijk, na rijp beraad, hebben zij beiden - vol overgave - besloten om op onze respectievelijke 68 en 64 jarige leeftijd weer wat te gaan ondernemen. En volgens de trend der tijd, een webshop dus, en wel met aanhangwagens en trailers. Dit werd Renze Betten Trailers te Zuidbroek.

Poolse trailer fabrikant - TEMA

Zij hoefden dan ook niet lang na te denken toen hen de verkoop van de grote Poolse Trailer Fabrikant TEMA aangeboden werd.

De schat aan ervaring die opgedaan is in de verkoop en service aan eerder genoemde zal ons en onze klanten dan ook een grote dienst bewijzen.
Inmiddels is ook de volgende generatie actief geworden in deze tak van sport.  Op deze manier kunnen onze ouders het een klein beetje rustiger aan gaan doen, alhoewel het bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan. Mijn ouders zijn met BTA trailers & Aanhangers officieel importeur van de Tema aanhangers, waarbij ik vooral de particuliere markt wil bedienen en dus als dealer voor het merk Tema werk.

KB-Trailers & Aanhangers

KB-Trailers & Aanhangers is door mij gestart met vooral het persoonlijke contact en de hoge servicegraad als belangrijkste drijfveren. Zoals mijn opa en oma ook altijd zaken hebben gedaan, zo wil ik het ook doorzetten.

Tema

Eén van de belangrijke merken voor KB-Trailers & Aanhanger zijn de TEMA en TEMARED aanhangers uit Polen.

TEMA volgt een lange traditie met de productie van betrouwbare en erkende trailers van Swidnik. De geschiedenis van de aanhangwagen productie op het bedrijf gaat terug tot de jaren tachtig van de vorige eeuw. TEMA is één van de toonaangevende aanhanger producenten in Polen. Gedurende de jaren van hun bestaan hebben zij met succes honderd duizenden trailers geproduceerd voor de Poolse en andere buitenlandse markten. Mede door deze ervaring kunnen wij u een breed scala van producten aanbieden.

Meer dan 120 soorten aanhangwagens

Ons aanbod omvat momenteel meer dan 120 soorten aanhangwagens, geproduceerd in vele varianten. Daarnaast zijn ook individuele orders volgens wensen van onze klanten mogelijk. De aanhangwagens worden met passie gemaakt en met behulp van de beste materialen en onderdelen, vervaardigd door erkende producenten zoals AL-KO, KNOTT, ASPOCK, SPP, WINTERHOFF.